مراجعه بیش از 1000 نفر به هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یک‌هزار و 394 نفر در سال‌جاری برای تایید صلاحیت و یا تبدیل وضعیت به گزینش مراجعه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حسین فرهادی در نشست رئیس دانشگاه با کارکنان هسته گزینش به مناسبت گرامیداشت سالروز تشکیل این نهاد به فرمان حضرت امام خمینی‌(ره)، افزود: یک‌هزار و 394 نفر در سال‌جاری برای تایید صلاحیت و یا تبدیل وضعیت به گزینش مراجعه کرده‌اند.

مدیر هسته گزینش دانشگاه ادامه داد: این پرونده‌ها شامل تبدیل وضعیت پیمانی به آزمایشی‌، آزمایشی به رسمی‌، شرکتی‌، قرار‌دادی‌، پیمانی‌، بورسیه‌، مامور‌، پیام‌آور و نیابتی است.

وی افزود: کسب رتبه برتر در سال ۹۰ در فرآیند تحقیق‌، کسب رتبه برتر در سال ۹۲ در فرآیند مصاحبه‌، کسب رتبه برتر در تمام شاخص‌ها در سال‌های ۹۴ و ۹۵ در بین تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله افتخارات هسته گزینش کرمانشاه است.

فرهادی اضافه کرد: زمان فرآیند گزینش از ۶۲ روز در سال ۹۴ به ۵۵ روز در سال ۹۵ و ۴۸ روز در سال ۹۶ کاهش یافته است.

hh
ff