دکتر فیض اله منصوری به عنوان معاون امور اجتماعی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از پروفسور علی الماسی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر فیض اله منصوری به عنوان معاون اموراجتماعی دانشگاه منصوب شد.
 دکتر منصوری متولد شهرستان هرسین و دانش آموخته دکترای پزشکی از دانشکده پزشکی کرمانشاه است که در سال 70 -69 بورد تخصصی خود را از دانشگاه تبریز اخذ و سپس دردانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت خود را آغاز نمود.
از سوابق کاری دکتر فیض اله منصوری می توان به معاون آموزشی  ، مدیر گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشکده پزشکی، رئیس بخش بیماریهای عفونی و گرمسیری بیمارستان سینا  ، رئیس گروه توسعه آموزش پزشکی ، رئیس مرکز آموزشی و درمانی سینا ، مدیر عامل کلینیک های ویژه ، معاون آموزشی پژوهشی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، معاون بهداشتی دانشگاه، معاون درمان بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد.

از دیگر فعالیتهای وی می توان به مدرس نمونه در سال 1379 ، پژوهشگر نمونه 1380 ،عضو هیات ممتحنه ارتقا 1383تا 1390 دانشنامه تخصصی رشته بیماریهای عفونی 1390 الی 1395، رئیس شورای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ایلام 1384 ، پزشک نمونه استان 1386، استاد نمونه دانشگاه 1387 ،عضو هیات امنای مجمع خیرین سلامت استان 1388 ،عضو شورای عالی آموزش پزشکی پاسخگویی 1389، عضو هیات اجرایی جذب دانشگاه از سال 1390 عضو شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سال 1390، عضو هیات امنای دانشگاه از سال 1391 ، عضو کمیسیون ماده یک آئین نامه ارتقا اعضای هیات علمی از سال 1392 ، عضو هیات ممیزه دانشگاه از سال 1392 ، دبیر شورای سیاستگذاری دانشگاه علوم پزشکی کشور از سال 1393 ، ناظر ملی پایش دانشگاه های علوم پزشکی کشور از سال 1394، عضو هیات نظارت بر انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان کرمانشاه 1396، پزشک نمونه کشوری در سال 1395 و  دبیر هیات اجرایی جذب اساتید دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است این مسوولیت پیشتر بر عهده پروفسور  علی الماسی بوده است.

دکتر مرادی همچنین در لوح تقدیری بدین شرح از زحمات دکتر علی الماسی تقدیر کرد:

جناب آقای دکتر علی الماسی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی معاونت اجتماعی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

۱۹ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱