کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان برگزار شد

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان با حضور رییس دانشگاه، معاون درمان و روسای بیمارستان‌ها ، متخصصین زنان و اطفال در معاونت درمان برگزار گردید ،اعضاء در راستای ارتقاء کیفیت سلامت مادران و نوزادان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

رییس دانشگاه در این جلسه گفت: با توجه به پتانسیل‌های موجود در دانشگاه در حوزه فوق تخصصی اطفال بایستی اقدامات لازم در خصوص اخذ مجوز فلوشیپ اطفال اقدام کنیم.

دکتر مرادی افزود: باید نسبت به اصلاح و بهبود فرآیند‌های بهداشتی و درمانی و مراقبتی قبل و بعد از زایمان مادران باردار اقدام نموده و پیگیری‌های مستمر در خصوص ارتقای سلامت نوزادان صورت گیرد.

وی اظهار داشت: تلاش میکنیم با راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان در دو شهرستان دیگر استان شرایط بهبود کیفیت خدمات درمانی را فراهم کنیم.

در ادامه این نشست معاون درمان دانشگاه نیاز از کاهش چشمگیر  آمار مرگ و میر نوزادان کمتر از یک ماه خبرداد.

دکتر روشنی افزود: میزان مرگ و میر در ایران در سی سال گذشته تاکنون از ۲۷ مورد در سال به ۸/۳۹ مورد در سال رسیده است.

وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه تامین تجهیزات در حوزه غذا و دارو می‌باشد، پیگیری های لازم در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستانی صورت خواهد گرفت.

دکتر روشنی گفت: توجه به آموزش‌های لازم در خصوص تخصص‌های زنان و اطفال در بیمارستان‌های استان مورد توجه بوده و در برنامه‌های آتی خواهد بود.

وی عنوان کرد:تلاش می‌کنیم نیاز‌های فوق تخصصی بیمارستان‌های استان را با جذب نیرو‌های مرتبط رفع کنیم.