سفر مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت به کرمانشاه/تاسیس مرکز تحقیقات تجهیزات و ملزومات پزشکی در دستور کار وزارت بهداشت

مشاور وزیر و مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت به همراه رئیس اداره تولید و تیمی از اداره کل صبح روز پنجشنبه چهاردهم دیماه وارد کرمانشاه شد.

دکتر مسائلی در جلسه ای با حضور ریاست و معاونین دانشگاه گفت:تاسیس مرکز تحقیقات تجهیزات و ملزومات پزشکی در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

مشاور وزیر و مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اظهارداشت: کارشناسان تجهیزات پزشکی دانشگاه باید توانمند باشند.

وی با بیان اینکه تجهیزات پزشکی طیف گسترده و متنوعی را در بر می گیرد گفت:تاکنون 240 هزار قلم تجهیزات پزشکی ثبت شده است و بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در سطح کشور داریم.

رییس دانشگاه نیز گفت: در زلزله اخیر بسیاری از تجهیزات پزشکی موجود در مراکز درمانی استان از بین رفت و مدیریت تجهیزات پزشکی وزارت متبوع تعامل و همکاری خوبی با دانشگاه در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز داشت که جای تقدیر دارد.

در ادامه مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه تجهیزات پزشکی دانشگاه و عملکرد کم سابقه این مدیریت در طول یکسال در حوزه های نگهداشت و کنترل کیفی متمرکز تجهیزات پزشکی دانشگاه برای اولین بار در کشور به صورت متمرکز، خریداری منحصر بفرد تجهیزات پزشکی موضوع معاملات متوسط و مناقصه ایی به صورت 100درصد در قالب کمیته خرید متمرکز و همچنین ساماندهی خرید نیمه متمرکز ملزومات مصرفی پرداخت.

مهندس شیرزادیان گفت: مجموع این فعالیتها باعث ارتقاء رتبه دانشگاه از قعر جدول به رتبه سوم کشوری گردیده است که این عملکرد با ابراز خرسندی مدیرکل محترم تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت همراه بود.

دکتر مسائلی در ادامه به بازدید از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های تجهیزات پزشکی ، دیدار با کارشناسان حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه و بازدید از این حوزه در معاونت غذا و دارو پرداخته و سپس به منظور بازدید از بیمارستان آسیب دیده شهرستان سرپل ذهاب عازم این شهرستان گردید.

وی در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان ضمن تسلیت این واقعه دلخراش گفت: در فراخوان بعمل آمده مقادیر چشمگیری تجهیزات و ملزومات پزشکی به استان ارسال گردید که با برنامه ریزی منسجم و کم سابقه خوشبختانه کوچکترین نارسایی در این حوزه مشاهده نگردید.

مدیرکل تجهیزات پزشکی با عنایت به حضور یک نفر متخصص ارتوپدی در شهرستان مذکور و نیاز به تجهیز یک اتاق عمل ارتوپدی،  قول مساعد را در خصوص تامین تجهیزات این اتاق عمل داده و نیز از دانشگاه خواست تا نسبت به نیاز سنجی تجهیزات اورژانسی مورد نیاز و ارائه آن به اداره کل تجهیزات پزشکی به منظور جذب مشارکتهای انسان دوستانه از سوی شرکتهای تجهیزات پزشکی اقدام نماید.

۱۸ دی ۱۳۹۶ ۲۲:۱۴