بخش دیالیز بیمارستان سرپل ذهاب با هفت میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد

بخش دیالیز بیمارستان شهدای (بانگر) شهرستان سرپل ذهاب با هفت میلیارد ریال اعتبار روز چهارشنبه با حضور استاندار و معاون سیاسی و امنیتی استانداری و جمعی از مسئولان استان کرمانشاه افتتاح شد.
این بخش شامل هشت دستگاه است که توسط گروه خدمات درمانی سالم به دانشگاه علوم پزشکی استان اهدا و نصب و راه اندازی شده است.
این دستگاه ها که تولید داخل است، توسط شرکت دانش بنیان عالی طب فیروز طراحی و ساخته شده اند.
بیمارستان شهدای (بانگر) 15 آذر با حضور قائم مقام وزیر بهداشت وزیر بهداشت افتتاح شد و به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از زمان افتتاح 25 هزار نفر به بخش اوژانس این بیمارستان مراجعه داشته اند.
 دکتر محمود رضا مرادی همچنین گفت: از 15 آذر تاکنون 15 هزار نفر به بخش کلنیک تخصصی این بیمارستان مراجعه کرده اند که از این تعداد 90 عمل جراحی در اتاق عمل ژنرال و 150 عمل جراحی در بخش اوژانس انجام شده است.
وی در ادامه به 73 زایمان طبیعی، 33 سزارین و بستری هزار و 800 بیمار در بیمارستان شهدای سرپل در یک ماه گذشته اشاره کرد.

۲۰ دی ۱۳۹۶ ۱۳:۴۱