برگزاری اولین دوره دانش افزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی با موضوع اندیشه سیاسی سطح دو

اولین دوره طرح دانش افزایی اساتید با موضوع اندیشه سیاسی (سطح دو) به مدت سه روز از تاریخ 19الی21 دی ماه 1396 در مجموعه دفتر نهاد رهبری با تدریس استاد گرانقدر جناب آقای دکتر مهدی اسماعیلی، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و مدرس دوره های دانش افزایی برای اساتید دانشگاه ها برگزار شد.

این دوره که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی برگزار شد  با استقبال گسترده اعضای هیات علمی مواجه گردید، تعداد 26 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه در این کارگاه حضور داشتند. این دوره دانش افزایی با موضوع اندیشه سیاسی اسلام سطح 2، از سلسه مباحث سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که در دو مرحله به اجرا در می اید. مرحله اول آن با حضور دکتر مهدی اسماعیلی از اعضای هیئت علمی  دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران و کارشناس مسائل سیاسی برگزار شد و مرحله دوم آن با حضور دکتر هادی آجیلی در تاریخ یکم الی سوم بهمن ماه برگزار خواهد گردید.

در این دوره 16 ساعته دکتر محمد مهدی اسماعیلی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران مباحثی از جمله جغرافیای سیاسی ایران، منطقه و جهان، انقلاب اسلامی و نظام سلطه، مسأله فلسطین و برخی مباحث سیاسی روز را مورد نقد و بررسی قرار دادند. لازم به ذکر است که اساتید حاضر در این جلسه پیرامون موضوعات ذکر شده به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو پرداختند.

هم اندیشی اساتید دانشگاه

۲۱ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۱۶