برگزاری نخستین کارگاه آموزشی چارچوب ملی پاسخ به حوادث و بلایا در نظام سلامت کشور

نخستین کارگاه آموزشی چارچوب ملی پاسخ به حوادث و بلایا در نظام سلامت کشور (NRF)صبح امروز در مجتمع بعثت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز شد.

ارائه نقشه راه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه، بیان شرح وظایف EOC با توجه به ساختار NRF، تشریح چارت و جایگاه سامانه مدیریت حادثه در چارچوب پاسخ ملی NRF از جمله موضوعات آموزشی این برنامه می باشد.

مدرسین این کارگاه مدیر EOC وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، معاون اورژانس کرمان و مدیر EOC دانشگاه علوم پزشکی قزوین می باشند.

مدیر کل بحران استانداری کرمانشاه، مدیر کل بهزیستی استان، معاون درمان دانشگاه، روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاههای غرب کشور و کارشناسان دبیرخانه کارگروه سلامت در حوادث و بلایا از شرکت کنندگان در این کارگاه می باشند.