ساماندهی خرید تجهیزات پزشکی سرمایه ای در قالب کمیته های علمی متمرکز خرید

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه از ساماندهی خرید تجهیزات پزشکی سرمایه ای در قالب کمیته های علمی متمرکز خرید خبر داد.

دکتر شیرزادیان افزود: در این راستا 60 کمیته خرید تجهیزات پزشکی سرمایه ای با حضور تمامی صاحبان فرآیند برگزار شده است.

وی در خصوص طرح خرید نیمه متمرکز گفت: اجرای این طرح باعث کاهش چشمگیر هزینه ها از یک سو و ارتقاء سطح کیفی تجهیزات و ملزومات پزشکی از سوی دیگر گردیده است.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه اظهار داشت: در خصوص پرداخت مطالبات شرکت های طرف قرارداد هم علیرغم مشکلات مالی در شرایط خوبی هستیم.

دکتر شیرزادیان افزود:در حوزه نگهداشت نیز به صورت بی سابقه ای کنترل کیفی و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی تجهیزات مورد نظر وزارت متبوع در سال گذشته به صورت متمرکز برگزار شد که دستاوردهای کم نظیری را به همراه داشت.

در ادامه کاظمی اسکویی مدیر بازرسی دانشگاه از کاهش چشمگیر موارد خلاف قانون در حوزه خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی پس از اجرای طرح خرید نیمه متمرکز خبر داد و افزود: این طرح در ابتدای راه است و لازم است از آن حمایت شود و اشکالات آن را برطرف نمود.

در دومین کمیته سیاستگذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه طرح موضوع خرید نیمه متمرکز تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه ؛ موضوع خریداری تجهیزات مورد نیاز بخش رادیوتراپی از جمله لیزر جهت تبدیل دستگاه سی تی اسکن موجود به سی تی سیمولاتور، خریداری فیکساتورهای مورد نیاز بخش جهت جایگزینی فیکساتورهای فرسوده قبلی، و همچنین انجام مقدمات خریداری دستگاه شتابدهنده و up grade دستگاه قدیمی ؛ خریداری آرتروسکوپ جهت مراکز آموزشی درمانی طالقانی و امام رضا(ع) مورد تصویب قرار گرفت.

در پایان دکتر مرادی رییس دانشگاه شفاف سازی هزینه ها و اطلاع رسانی آن به روسای مراکز درمانی را مورد تاکید قرار داد.

gg

۲۴ دی ۱۳۹۶ ۰۸:۲۹