اعضای هیأت مدیره ی موسسه ی خیریه ی بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی انتخاب شدند

جلسه ی انتخاب اعضای هیأت مدیره موسسه ی خیریه ی بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی ، نوزدهم دیماه با حضور رئیس ، مدیر ، جمعی از مسئولین مرکز ، جمعی از خیرین استان و نمایندگان معاونت اجتماعی در محل این مرکز برگزار شد .

حضار پس از بیان نکته نظرات خود ، هیأت مدیره ی مؤسسه ی خیریه ی این مرکز را ، از میان کاندیداها انتخاب کردند .

در این انتخابات دکتر بابک عزیزی ، دکتر گیتی آزادی ، فریسا فوائدی ، سالار احمد زاده ، سید حسن حسینی ، دکتر فریبا ویسی ، دکتر علی محمدی ، دکتر محمد رضا گلپایگانی و عزیزاله امیدی ، به ترتیب به سمت : رئیس هیأت مدیره ، نایب رئیس ، خزانه دار ، مدیرعامل ، دبیرهیأت ، اعضای علی البدل و بازرسین هیأت مدیره انتخاب شدند .

این انتخابات متعاقب برگزاری جلسات متعدد توجیهی، آموزشی از سوی اداره ی امورخیرین معاونت اجتماعی دانشگاه به منظور تشکیل موسسأت خیریه ی بیمارستانی در جوار مراکز آموزشی ، درمانی تابعه ی دانشگاه در سطح استان  برگزارشد.

رئیس مرکز ، دکتر فریبا ویسی ضمن خوش آمدگویی به حضار، با اشاره به ماهیت وقفی مرکز دکترمحمد کرمانشاهی ، از تشکیل مؤسسه ی خیریه ی در این بیمارستان ابراز خرسندی نمود .

در ادامه مدیر و رئیس اداره ی امور خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه ، در سخنان کوتاهی ضمن تأکید بر اهمیت نقش مشارکت های مردمی در ارتقای سلامت و درارایه ی خدمات نظام سلامت به محرومان جامعه ، به مباحث ماهیت وجودی این مؤسسأت ، اهداف ، ارکان و فرایندهای اجرایی تشکیل آن ها پرداختند.

۲۶ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۵۷