معاون استاندار : خدمات دانشگاه علوم پزشکی در مناطق زلزله‌زده یکی از کارنامه‌های درخشان نظام سلامت است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: خدمات و فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت در مناطق زلزله‌زده یکی از کارنامه‌های درخشان نظام سلامت استان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، محمدابراهیم الهی‌تبار در نشست هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی که با محوریت وضعیت بهداشت و درمان مناطق زلزله‌زده استان صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رسیدگی به وضعیت بهداشت و درمان مناطق زلزله‌زده قابل تقدیر است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه ادامه داد: خدمات و فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت در این مناطق یکی از کارنامه‌های درخشان نظام سلامت استان است.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط برای ارتقای وضعیت بهداشتی مناطق زلزله‌زده باید با هم همکاری و تعامل داشته باشند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست، گفت: تمامی خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و وزارت بهداشت در این مناطق به خوبی در حال انجام است و هیچگونه مشکلی در ارائه خدمات وجود ندارد.

دکتر محمود‌رضا مرادی افزود: اقدامات اورژانسی مطلوبی در مناطق زلزله‌زده توسط بخش بهداشت و درمان صورت گرفت که می‌توان به دایر شدن و فعالیت کامل مراکز بهداشت در هفته نخست پس از وقوع زلزله و ارائه خدمات بهداشتی از همان ساعات اولیه، انتقال و درمان مصدومان در کوتاه‌ترین زمان ممکن اشاره کرد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز، اضافه کرد: خدمات بهداشتی ارائه شده در مناطق زلزله‌زده مطلوب و خوب ارزیابی می‌شود.

دکتر ابراهیم شکیبا خاطرنشان کرد: خدماتی چون انجام واکسیناسیون کزاز برای مصدومان‌، واکسیناسیون آنفولانزا برای گروه‌های هدف شامل تمام زنان باردار‌، افراد مسن و افراد دچار بیماری زمینه‌ای‌، روند مطلوب نظام مراقبت سندرمیک‌، فعالیت تمام مراکز بهداشت و استقرار سامانه سیب از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت مناطق زلزله‌زده استان است.

وی یادآور شد: با توجه به نزدیک شده به فصل گرما در این مناطق ،افزایش زباله‌ها و دفع غیربهداشتی فاضلاب و کمبود حمام‌، می‌تواند این مناطق را مستعد بروز بیماری‌های مختلف کند.

دکتر شکیبا تصریح کرد: تنها راه مقابله با شیوع بیماری‌ها پیشگیری است و در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای جمع‌آوری اصولی زباله‌ها و فراهم ساختن امکانات مناسب برای دفع بهداشتی فاضلاب و افزایش ساخت حمام در این مناطق صورت گرفته و اقدامات مقتضی در حال پیگیری و انجام است.

۲۶ دی ۱۳۹۶ ۱۳:۵۷