معاون غذا و دارو دانشگاه: ما درخصوص تأمین داروی بیماران سرطانی کمبودی نداریم

معاون غذا ودارو دانشگاه گفت: ما در خصوص تأمین داروی بیماران سرطانی کمبودی نداریم.

دکتر قباد محمدی روز دوشنبه بیست و پنجم دیماه در گفتگو با خبرنگار شبکه استانی زاگرس گفت: در سالهای اخیر شرکتهای دارویی معتبر کشور اقدام به تولید داروهای شیمی درمانی کرده اند و داروهای با کیفیتی را که قابل رقابت با نمونه های خارجی هستند تولید می کنند که مین امر موجب شده کمبود داروهای شیمی درمانی کاهش یابد.

وی اظهارداشت: اولویت اول ما تأمین داروی بیماران سرطانی  است ، دارویی که این بیماران مصرف می کنند داروهای خاص و گرانقیمت است که خیلی از آنها وارداتی می باشند.
وی با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند ما می خواهیم اگر کسی در خانواده ای مریض شد غیر از رنج و مریض داری رنج دیگری نداشته باشد افزود: بعد از تأمین دارو، حمایت های مالی از این بیماران در اولویت است. چرا که هزینه های این داروها بسیار بالا است و ما سعی داریم این بیماران جهت تامین هزینه دارو رنجی متحمل نشوند.

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: خیلی از بیماران سرطانی در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه درمان می شوند و در این مراکز با حداکثر 10 درصد از کل هزینه مراحل درمان خودرا طی می کنند. حال اگر کسی هم توان پرداخت این 10 درصد راهم نداشته باشد می تواند با مراجعه به مددکاری مستقر در بیمارستانها تخفیفات خوبی اخذ کند.

دکتر محمدی افزود: دسته بعدی بیماران سرطانی هستند که درمراکز سرپایی درمان می شوند. برای این قشر هم هزینه هایی برای تخفیف دارویی در نظر گرفته شده است که از طریق مراجعه به معاونت غذا و دارو و تشکیل پرونده می توانند از مزایای تخفیف دارویی بهره مند شوند.

وی گفت: برخی از بیماران شیمی درمانی نیز به مخدرهای ضد درد نیاز دارند که ما به طور متمرکز در واحد مخدر معاونت غذا و دارو با هزینه های بسیار پایین با ارائه نسخه پزشک متخصص آن را در اختیار بیماران قرار می دهیم و در شهرستانها نیز این داروها را در اختیار بیمارستانها قرار داده ایم.

دکتر قباد محمدی در پایان به قیمت داروها نیز اشاره ای کرد و خاطر نشان ساخت: درچند ماهه اخیر داروهای شیمی درمانی هیچگونه افزایش قیمتی نداشته اند، افزایش قیمت مختصری فقط در داروهای معمولی وجود داشته است.

۲۷ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰