معاون بهداشتی دانشگاه: کرمانشاه رتبه اول کشور در زمینه شناسایی بیماران مبتلا به ایدز را دارد

همایش روز جهانی ایدز با هدف تغییر نگرش جامعه به بیماران مبتلا به ایدز و کمک هرچه بیشتر به آنان در کرمانشاه برگزار شد.
معاون بهداشتی دانشگاه گفت:استان کرمانشاه رتبه اول شناسایی بیماران مبتلا به ایدز را در کشور دارد.

دکتر ابراهیم شکیبا افزود:85 پایگاه بهداشتی در حاشیه شهر ایجاد شده که خدمات مشا وره ، پیشگیری و شناسایی بیماران را برعهده دارندکه 3693 بیمار مبتلا به ایدز در استان نیز تا کنون شناسایی شده است و کلیه خدمات لازم به بیماران مبتلا به ایدز به صورت رایگان به آنها ارائه می شود.
وی افزایش ابتلای بانوان جامعه به ایدز، کاهش سن ابتلا و گسترش مواد مخدر صنعتی را از جمله موارد نگران کننده در کشور دانست.
معاون بهداشتی دانشگاه عرضه مشاوره و خدمات بهداشتی رایگان و محرمانه را از اقدامات پیشگیری از بروز بیماری ایدز در استان عنوان کرد و گفت: کلیه افرادی که رفتارهای پر خطر دارند با مراجعه به پایگاههای بهداشتی سطح شهر می توانند از این خدمات بهره مند شوند.

وی همچنین افزود: متاسفانه امروزه راه انتقال این بیماری از طریق جنسی رو به افزایش است و باید اقدامات بیشتری در خصوص راه پیشگیری از آن صورت گیرد.

رنجبر فرماندار کرمانشاه نیز در این همایش با قدر دانی از حمایت گروه های مردم نهاد در امر پیشگیری و کنترل بیماری ایدز در استان ، بهره گیری از رسانه ها و فرهنگ سازی در جامعه را در راستای کاهش آسیب های اجتماعی بویژه پیشگری از ابتلا به ایدز در استان موثر برشمرد .
در پایان این همایش از فعالان حوزه کنترل و پیشگیری از بیماری ایدز در استان قدر دانی شد.

j

۲۷ دی ۱۳۹۶ ۲۱:۱۳