بازدید گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از جان پناه شنل

بازدید از غار آوازا برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد که با عنایت به گرامی داشت دهه مبارکه فجر طرح ریزی شده است و کلیه پرسنل تحت پوشش این دانشگاه می توانندبا هماهنگی در این برنامه شرکت نمایند. زمان و مکان حرکت:ساعت هفت و نیم صبح روز جمعه تاریخ 1396/11/13 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. داوطلبین می توانندبامسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند. آدرس کانال:koh1111@

گزارش برنامه :

با عنایت به گزارش هواشناسی ، آخرین جمعه دی ماه 1396  روز آرامش قبل از طوفان بود که پیش بینی شده بود در ارتفاعات استان با وزش بادی به میزان سرعت 80 کیلومتر در ساعت مواجه خواهیم شد به همین منظور گروه کوهنوردی دانشگاه بازدید از جان پناه شنل را در برنامه هفتگی طرح ریزی نمودند و داوطلبین برنامه  آقایان پردلی ، عسکری و خزایی  بودند که بوسیله خودرو دانشگاه به رانندگی آقای منصوری ، ساختمان شماره یک دانشگاه را به سمت روستای چالابه ترک نمودند از آنجا جاده فرعی آسفالت را به سمت دامنه کوه (محیط بانی)رفتند. آغاز کوهنوردی با یاد خدا از مسیر جاده شنی منتهی به دامنه خاتون بان آغاز شد پس از مقداری کوهنوردی متمایل به راست به موازات تنگ تاف ادامه دادند و  ازمسیر چشمه پونگله به جان پناه شنل رسیدند شدت وزش باد هر ازگاهی به حدی می رسید که صدای همنوردان شنیده نمی شد.با عنایت به وضعیت هواشناسی کم کردن ارتفاع و بازگشت به سر جاده در دستور کار قرار گرفت به نحوی که ساعت دو بعدازظهر سوار برماشین دانشگاه شدند به طرف ساختمان دانشگاه حرکت کردندو به حمد خدا برنامه بدون مشکلی خاتمه یافت.

۲۹ دی ۱۳۹۶ ۱۹:۴۱