دکتر فرید نجفی ، دکتر فاطمه رجعتی را بعنوان «سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی» دانشگاه منصوب کرد/ تقدیر از دکتر قره گوزلو

دکتر فرید نجفی  ، دکتر فاطمه رجعتی را بعنوان «سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی» دانشگاه منصوب کرد/ تقدیر از دکتر قره گوزلو
دکتر رجعتی رتبه یک آزمون دکترای تخصصی، دانشجوی نمونه سال ۹۲، و فارغ التحصیل دکترای  آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ۱۳۹۳  است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه مؤلف  ۴ جلد کتاب در زمینه رسانه های دیجیتال و سلامت، سبک زندگی و ارتقای سلامت است و بیش از ۴۰ مقاله پژوهشی و ISI در مجلات معتبرعلمی داخلی و خارجی چاپ نموده است.
استاد نمونه دانشگاه در سال ۹۵، استاد نمونه اخلاق در سال ۹۴ و ۹۵ و صاحب فرایند برتر آموزشی در سطح دانشگاه علوم پزشکی از دیگر افتخارات خانم دکتر رجعتی است.

از سوابق اجرایی دکتر رجعتی می توان به مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت،  مسئولیت المپیاد علمی دانشگاه، و مسئولیت کمیته آموزش مجازی اشاره کرد.

گفتنی است در زمان تصدی ایشان در مسئولیت المپیاد علمی، دانشگاه برای اولین بار موفق به کسب ۶ مدال رنگانگ طلا، نقره، و برنز و نیز کاپ تیمی برنز  ودولوح تقدیر در سطح کشور شد.

همچنین پیش از وی این مسوولیت بر عهده دکتر قره گوزلو بود.

۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱