دکتر نجفی ، دکتر ورمیرا را به عنوان مدیر توسعه فناوری سلامت و رییس مرکز رشد دانشگاه منصوب کرد/ تقدیر از دکتر محمود امیری

دکتر ورمیرا که متولد 1359 در شهر کرمانشاه است ، دارای مدرک دکترای تخصصی داروسازی هسته ای از دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده و از سال 1392 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شروع به فعالیت نمود.

وی که در سوابق کار خود مدیر فنی شرکت تولیدی در صنایع غذایی ، مدیر عامل شرکت دانش بنیان زیست فر آفن آبشار ، کارشناسی ارشد بنیاد ملی نخبگان را داراست ، در دانشگاه های علم و صنعت ایران و علوم پزشکی مازندران نیز سابقه تدریس دارد.

دکتر ورمیرا مسئول کارگروه بسته کار آفرین در بستر دانشگاه نسل سوم ، عضو کمیته ایده پردازان دانشگاه در EDC ، مشاور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ، عضو کمیته مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور ، عضو شورای تحقیقات سلامت محور معاونت غذا و دارو بوده و علاوه بر چاپ 14 مقاله بین المللی ، تا کنون موفق به ثبت نهایی 2 مورد اختراع شده و در حال ثبت چندین اختراع دیگر است.

گفتنی است پیش از ایشان این مسئولیت بر عهده دکتر محمود امیری بود.

۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۱