فرماندار کرمانشاه :فعالیت ۷۷ پایگاه سلامت در شهر کرمانشاه از توجه دانشگاه به سلامت شهرستان خبر میدهد/تقدیر از تلاشگران این حوزه در خدمات رسانی به مصدومین زلزله اخیر

فرماندار کرمانشاه صبح امروز در نشست پایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : فعالیت ۷۷ پایگاه سلامت در شهر کرمانشاه از توجه دانشگاه به سلامت شهرستان خبر میدهد و می توان با حمایت از مراکز فعال در حاشیه شهر و نیز در بحث فرهنگ سازی هم برای ارتقای سلامت حاشیه نشین ها اقدام کرد.

فضل الله رنجبر با بیان اینکه ۵۳ درصد جمعیت استان در شهرستان کرمانشاه تمرکز دارد گفت: این خود نیازمند عزم دو چندان در مدیریت این حوزه است .

وی در ادامه گفت: چه به عنوان نماینده دولت و چه به عنوان یک شهروند کرمانشاهی بر خود لازم می دانم از زحمات تمامی تلاشگران بهداشت و درمان و کارنامه درخشان این حوزه در خدمات رسانی به مردمان زلزله زده تقدیر و تشکر نمایم .

رنجبر افزود: در همان لحظات اولیه وقوع زلزله در بیمارستان های استان حضور پیدا کردم و شاهد مجاهده و کوشش خدا پسندانه پرسنل بهداشت و درمان در رسیدگی و مداوای مصدومین بودم

ویاز جمله افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید را فعالیت درخشان حوزه بهداشت و درمان دانست و اظهار داشت: همیشه از این حوزه با افتخار یاد میشود.

فرماندار کرمانشاه عنوان کرد: عطاری ها و مراکز فروش دام و طیور زنده از جمله مسائل نیازمند توجه و همکاری ارگان های ذیربط در راستای ساماندهی مضاعف هستند .

یی

۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳