رئیس دانشگاه : عطاری ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است

رئیس دانشگاه گفت: عطاری ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است.

دکتر محمودرضا مرادی با بیان اینکه طب سنتی مورد احترام است گفت: باید توجه داشت اصول درمانی باید مبتنی بر شواهد و مستندات باشد و نمی توان بدون پژوهش، بررسی های علمی و طی مراحل لازم، وارد مراحل درمان شد. زیرا خود دارو ممکن است عوارض جدی ایجاد کند و یا فرصت درمان را از بیمار و پزشک بگیرد و درمان را غیر ممکن سازد.

وی که امروز در نشست پایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه سخن می گفت در ادامه سخنانش ، از اهتمام و توجه فرماندار کرمانشاه به حوزه سلامت که ایشان را در زمره فرمانداران حامی این حوزه قرار داده است، قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه تنوع کاری و گستردگی در وزارت بهداشت بسیار زیاد است و این دانشگاه با ۸ معاونت در تمام نقاط استان خدمت می کند گفت: گستردگی و جمعیت زیاد شهرستان کرمانشاه، حاشیه نشینی زیاد و پراکنده و... ارائه خدمت بهداشتی و درمانی را سخت می کند.

دکتر مرادی گفت : مشکلات مالی و بودجه ای در همه جا وجود دارد، اما ما در سیستم سلامت، به صورت نقد به مردم خدمت می کنیم و در عوض خیلی دیر و نسیه از بیمه ها دریافت می کنیم و این خود موجب شده همیشه بدهکار پرسنل، شرکت ها و بازار باشیم.

وی افزود: متاسفانه طلب های دانشگاه به حدی است که در بهمن ماه توانسته ایم کارانه فروردین پزشکان را فراهم کرده و واریز کنیم.

رئیس دانشگاه بحث فاضلاب شهر کرمانشاه را بسیار مهم دانست و گفت: بیماری های واگیر و همه گیری هپاتیت این شهر در سال ۱۳۶۸ که نشات گرفته از همین فاضلاب شهر بود، مشکلات بسیاری از جمله فوت ۲۰ درصد مادران باردار را به دنبال داشت.

وی تاکید کرد: استفاده از فاضلاب برای آبیاری سبزیجات با توجه به وجود نیتروزآمین، در آینده منشا بروز زیاد سرطان خواهد شد.

۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۰۰