ثبت اختراع "سیستم تسریع کننده درمان زخم بستر" توسط عضو هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی

گواهی نامه اختراع طراحی و ساخت "سیستم تسریع کننده درمان زخم بستر" توسط عضو هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی به ثبت رسید.

رسول کاویان نژاد عضو هیات علمی و مدیر گروه رشته هوشبری این دانشکده؛ موفق به ثبت این اختراع در اداره ثبت اختراعات و مالکیت فکری کشوری به شماره 94209 مورخه 96/9/4 گردید.

به گفته وی مکانیسم این سیستم در تسریع درمان زخم بستر، ایجاد تغییرات فیزیولوژیک محیطی در ناحیه زخم  شامل: کاهش فشار موضعی روی زخم، افزایش غلظت موضعی جریان هوا و درصد اکسیژن، افزایش رطوبت موضعی و ایجاد تغییرات دمایی هوا و اکسیژن است.

کاویان نژاد همچنین قابلیت انتقال داروهایی بصورت بخور بر روی ناحیه زخم را از دیگر ویژگی های این سیستم دانست و درمان و التیام انواع زخم بستر، کاهش هزینه های درمان و پیشگیری از عوارض زخم را از مزایای این اختراع بر شمرد.

این عضو هیات علمی زمینه اختراع خود را حوزه پزشکی و درمان زخم های بستر عنوان کرد و بیان داشت:بالشتک های فومی در ناحیه زخم بستر بیمار قرار داده می شود و تنظیمات دستگاه برای حالت های مختلف افزایش مقدار هوا و اکسیژن، رطوبت، هوای گرم و سرد بوسیله قسمت کنترل دستگاه انجام و بوسیله اتصال لوله ای به ناحیه داخل بالشتک انتقال و در تماس با ناحیه زخم قرار می گیرد.

وی موارد استفاده این اختراع را در بیمارستان ها و نیز بیماران دچار زخم بستر بیان کرد.

۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۰۹