توزیع ۲۵ هزار واکسن آنفولانزا در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۲۵ هزار واکسن آنفولانزا در مناطق زلزله‌زده استان برای گروه‌های هدف توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر ابراهیم شکیبا اظهار داشت:از همان ساعات اولیه زلزله برای تمام گروه‌های هدف توزیع ۲۵ هزار واکسن آنفولانزا در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شامل نوزادان، افراد مسن و افرادی دارای بیماری‌های زمینه‌ای واکسیناسیون انجام شده و به تمام مصدومان زلزله واکسن کزاز تزریق شد.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب سیستم فاضلاب شهری در مناطق زلزله‌زده افزود: آب مناطق شهری مشکل ندارد، اما سیستم فاضلاب به خاطر چشمه توالت‌هایی که اضافه شده مشکل دارد، که در جلسه با معاون سیاسی امنیتی استانداری با محوریت وضعیت بهداشت و درمان مناطق زلزله‌زده قرار شد هر کدام از این مشکلات توسط مسئولان ذیربط پیگیری و رفع شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تنها راه مقابله با شیوع بیماری‌های واگیر در مناطق زلزله‌زده پیشگیری است، گفت: بروشور‌هایی با موضوع بهداشت و پیشگیری از بیماری‌های واگیر تهیه و بین مردم مناطق زلزله‌زده توزیع شده و توسط تعدادی از نیرو‌های این معاونت آموزش چهره به چهره در زمینه مشکلات بهداشتی به مردم مناطق زلزله‌زده داده می‌شود.
دکتر شکیبا همچنین دررابطه با برطرف کردن مشکلات بهداشتی مناطق زلزله‌زده خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای جمع‌آوری اصولی زباله‌ها و فراهم ساختن امکانات مناسب جهت دفع بهداشتی فاضلاب و افزایش ساخت حمام در این مناطق صورت گرفته و اقدامات مقتضی در حال پیگیری و انجام است.

۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۰۵