رئیس دانشگاه : پرستاران از اصلی ترین عناصر تیم درمان هستند

جشن روزپرستار امروز در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد.

امروز مراسمی به مناسبت سالروز تولد حضرت زینب(س) و به منظور تجلیل از خدمات ارزشمند حرفه پرستاری در بیمارستان امام رضا (ع) با حضور مسئولین دانشگاه و جمع کثیری از پرستاران برگزار شد.

رئیس دانشگاه ضمن تبریک سالروز میلاد با سعادت، حضرت زینب (س)، اسوه صبر ، پایداری ، مقاومت و ایثار به قدردانی از فعالیت های شبانه روزی پرستاران پرداخت و گفت: پرستاران یکی از حلقه های اصلی تیم درمان هستند.

دکتر محمودرضامرادی با بیان اینکه پرستاران بر برنامه درمان اشراف آگاهانه دارند از آنان به عنوان هماهنگ کننده اصلی تیم های مختلف درمانی بخصوص در بخش های ویژه یاد کرد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که پرستار، فرشته رحمت برای بیمار است،تجربه ، مهارت،دانش ،عشق،روحیه همدلی با بیمار ،انسان دوستی،بردباری،دلسوزی را از ویژگی های یک پرستار توانمند نامید.
رئیس دانشگاه با یادآوری فاجعه زلزله اخیر استان گفت: پرستاران در لحظات اولیه این رخداد با  پذیرش بیماران و انجام کارهای اولیه،ارجاع بیماران،جراحی مصدومان،پیگیری و بازتوانی، حمایت روانی از مجروحان و حتی کمک های مادی به مصدومان نقش بسیار مهمی را ایفا کردند.

وی با تاکید بر نقش اجتماعی پرستاران خواستار توجه جدی تر افکار عمومی به این موضوع شد و گفت: همانگونه که ما از پرستاران انتظار احترام ،توجه جدی به کار تیمی، رعایت اخلاق حرفه ای،برخورد توام با ادب و احترام با بیمار،گفتگو و ارتباط صحیح با بیمار را داریم ، بایستی به دشواری کار این حرفه و همکاری با  آنان توجه داشته و به انتظارات آنان با نگاه توام با احترام و عزت، توجه به رسم تقدیر و تشکر،عنایت سیاستگذاران به تقویت پرستاران ،پرداختن به مشکلات معیشتی آنان وترویج فرهنگ صحیح ملاقات بیماران توجه داشته باشیم.

رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به کمبود حدود 100 هزار نیروی پرستار در کشور نیروی فعال در این عرصه را حدود 140 هزارنفر اعلام کرد.

وی همچنین با اعلام فعالیت  23 بیمارستان در استان کرمانشاه گفت: تعدادپرستاران کرمانشاه 2420 نفر وتعداد نیروی انسانی گروه پرستاری 3680 نفر می باشد.

دکتر مرادی به حضور پرستاران در مراجع تصمیم گیری و مدیریتی به عنوان یکی از مطالبات این قشر زحمتکش اشاره کرد و گفت: دانشگاه در  این زمینه تلاش کرده و خواهد کرد.

وی همچنین  کمبود استخدام و جذب نیرو در مراکز دانشگاهی،پدیده حجم کار سنگین و اضافه کاری زیاد،کمبود نیروی کار پرستاری به عنوان یک پدیده جهانی ،درگیری در مراقبت های غیر مستقیم پرستاری و دور ماندن از بالین مددجویان را از چالش های این حرفه دانست.

۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴