معاون درمان دانشگاه : کمبود پرستار مهمترین مشکل مراکز درمانی است

معاون درمان دانشگاه کمبود پرستار را مهمترین مشکل حال حاضر در مراکز درمانی دانست و گفت: این کمبودها با وجود اینکه در سالهای اخیر تعداد زیادی پرستار جذب شده، بسیار مشهود است.

دکتر بهمن روشنی  امروز  در مراسم گرامیداشت روز پرستار و تقدیر از پرستاران نمونه و پرستاران مناطق زلزله زده استان که در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد، از کمبود پرستار به عنوان یکی از مشکلات کشور و استان  یاد کرد و افزود: در حال حاضر کشور با کمبود 100 هزار نفری پرستاران مواجه است که این آمار در استان 600 نفر است.

دکتر روشنی با اشاره به فرسودگی زودهنگام نیروهای پرستاری گفت: خیلی از نیروهای پرستار چون با چالش مداوم مواجه هستند خیلی زود فرسوده می شوند، لذا اگرچه تعداد نیروهای پرستاری در آمارها مناسب است، اما از نظر کیفی این وضعیت چندان مناسب نیست.

دکتر روشنی در ادامه با اشاره به ضرورت حفظ حقوق متقابل پرستار و بیمار، افزود: در بیمارستان‌ها شعار همیشه حق با بیمار است داده می‌شود که با این شعار در واقع حقوق پرستاران و کادر درمان نادیده گرفته می‌شود.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به اینکه خیلی وقت‌ها ظلم‌های زیادی به پرستاران و کادر درمان می‌شود، خواستار مشخص و مکتوب شدن  حقوق متقابل پرستار و بیمار برای حل این مشکل شد.

دکتر روشنی با بیان اینکه پرستاران سلامتی را به بیماران هدیه می‌دهند، افزود: در بسیاری از اوقات نقش پرستار از نقش دارو در درمان بیشتر است.

وی در پایان با اشاره به ورود خوب جامعه پرستاری و کادر درمان در زلزله 7.3 ریشتری21 آبان ماه استان کرمانشاه، افزود: پرسنل بهداشت و درمان در موضوع زلزله شاهکار کردند و آنچه در زلزله مشهود بود دیدن صفات عالیه انسانی در میان کادر درمان بود.

۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۳۸