برگزاری پنجمین اردوی جهادگران دانشگاه در مناطق محروم و زلزله زده سرپل ذهاب

پنجمین اردوی کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مناطق محروم و زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: پنجمین اردوی جهادگران دانشجو " کانون فعالیت های جهادی " دانشگاه پنجم بهمن ماه  جهت ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی عازم شش روستای محروم و زلزله زده الیاسی محمود ، الیاسی خلیفه حسین،تپانی،تپه رش،دربند زرده،قره بلاغ "شهرستان سرپل ذهاب  شد.

دکتر غلامی اظهار داشت: تیم دانشجویان جهادگر در این اردوی جهادی یک روزه به صورت دو تیم 7 نفره به همراه 2 پزشک بودند و خدماتی همچون غربالگری قند و فشار خون، آموزش بهداشت دهان و دندان ویژه کودکان و نوجوانان ، معاینه و ویزیت رایگان بیماران توسط پزشک و ارائه داروی رایگان مورد نیاز به اهالی محروم این روستاها ارایه دادند.

وی همچنین از انجام تزریقات رایگان تحت نظر پزشک و شناسایی افراد نیازمند جهت ارائه کمک توسط خیرین به عنوان دیگر خدمات این جهادگران خبرداد.

۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵