رئیس دانشگاه : تغییر لازمه پویایی محیط های علمی و خدمات رسان است

رئیس دانشگاه با بیان اینکه هدف همه ما  ارتقای سطح سلامت است،  تغییر را لازمه یک محیط پویای علمی و خدمات رسان دانست و گفت : تغییر و تحول در مسئولیت های اجرایی دانشگاه جهت سرعت گرفتن و تزریق ایده های نو در بخش های مختلف است.

دکتر محمودرضامرادی با بیان دشواریهای فراوان در حیطه پزشکی و دانشگاهی مهمترین این مسایل را ، سختی مسئولیت ، عدم جذابیت در سیستم بهداشت و درمان، ایثار و پذیرش نامید.

وی که در مراسم تقدیر و معارفعه معاونین اجتماعی ، توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو سخن می گفت: با اشاره به آغاز فعالیت حوزه معاونت اجتماعی طی یکی دوسال اخیر گفت : این حوزه توسط دکتر الماسی راه اندازی شد و در ایام زلزله هم فعالیتهای اجتماعی چشمگیری ارایه کرد.

رئیس دانشگاه در خصوص معاونت اجتماعی افزود: این معاونت حوزه ای است که فعالیتهای آن توسط معاونت های دیگر صورت می گرفت و اکنون تمام فعالیت های مربوط به مسائل اجتماعی در این حوزه انجام می شود.

دکتر مرادی به نقش مهم خیرین در معاونت اجتماعی اشاره کرد و گفت:اگر خوب بررسی کنیم و برای آن برنامه ریزی و هدف داشته باشیم خیرین نقش مهمی در ارتقای دانشگاه خواهند داشت .

رئیس دانشگاه همچنین به نقش حمایتی معاونت توسعه مدیریت و منابع از دانشگاه اشاره کرد و انتظارات خود را از این معاونت شامل : پیگیری اتمام و بهره برداری از پروژ ه های عمرانی نیم تمام ، بازسازی و نوسازی مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانهای آسیب دیده و ارتقای نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی و.... دانست.

دکتر مرادی در پایان به امور مربوط به دارو ، غذا و تجهیزات پزشکی به عنوان سه مسئولیت عمده معاونت غذا و دارو اشاره کرد و گفت: انتظار ما از این معاونت نیز فراهم نمودن تجهیزات مصرفی دانشگاه ، تلاش در راستای الکترونیکی  نمودن نسخه ها ، توجه ویژه به موضوع تجویز منطقی دارو در بخش های دولتی و خصوصی و... است.

گفتنی است مراسم تقدیر و معارفعه معاونین اجتماعی ، توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه ، جمعی از مدیران ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد.

۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۵۷