معارفه 3 معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مراسم تقدیر و معارفه معاونین اجتماعی، توسعه و منابع و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، در این مراسم که امروز(هفتم بهمن) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، از خدمات دکتر علی الماسی، دکتر قباد محمدی و دکتر امید عبدی معاونین پیشین اجتماعی، توسعه مدیریت و منابع و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تقدیر و دکتر فیض‌الله منصوری، دکتر فریبرز ایمانی و دکتر قباد محمدی به ترتیب به عنوان معاونین اجتماعی، توسعه مدیریت و منابع و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی این دانشگاه معرفی شدند.

در این مراسم همچنین دکتر امید عبدی نیز به عنوان مدیر امور بهره وری، خلاقیت و نوآوری دانشگاه معرفی شد.

دکتر فریبرز ایمانی معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی طرح های عمرانی و غیرعمرانی زیادی را در نقاط مختلف استان در دست اجرا دارد، گفت: قرار است تا پایان امسال و یا نهایتا سال آینده کلنگ ساخت پردیس دانشگاه به زمین زده شود.

وی با بیان اینکه ساخت پردیس دانشگاه یک پروسه چندین ساله خواهد بود، ابراز امیدواری کرد: روزی این پروژه به سامان برسد و آغاز آن به یکی از اقدامات شاخص دوران مدیریت دکتر مرادی(رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه) تبدیل شود

دکتر ایمانی از نیروی انسانی به عنوان موتور محرکه هر دستگاهی یاد کرد و گفت: باید از نیروهای متخصص استفاده شود.

دکتر فیض‌الله منصوری معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این مراسم بر ضرورت توجه به سرمایه‌های اجتماعی برای قرار گرفتن در مسیر توسعه تاکید کرد.

دکتر امید عبدی معاون پیشین غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و مدیر امور بهره وری، خلاقیت و نوآوری دانشگاه نیز در این مراسم از ایجاد داروخانه های اقماری در برخی از بیمارستان های استان به عنوان یکی از اقدامات انجام شده در دوران کاریش بعنوان معاون غذا و داروی دانشگاه یاد کرد و افزود: این طرح که در مدیریت مصرف و کاهش هزینه های درمان اثرگذار است، در حال حاضر در سطح دانشگاه های بزرگ کشور در دست اجرا است.

دکتر عبدی از غنی سازی آرد با اسید فولیک و سبوس به عنوان یکی دیگر از اقدامات انجام شده در دوران فعالیت خود یاد کرد و افزود: در حال حاضر 84 درصد آرد استان با اسید فولیک غنی سازی می شود.

وی افزود: کارهای زیادی در راستای افزایش درصد سبوس نان در استان انجام شده و تلاش شده تا فرهنگ مردم به سمت استفاده از نان سبوس دار سوق داده شود.

راه اندازی سیستم ثبت دارو در داروخانه ها از دیگر اقداماتی بود که عبدی از آنها به عنوان اقدامات مثبت دوران کاریش یاد کرد.

دکتر علی الماسی معاون پیشین اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این مراسم با تاکید بر مغفول ماندن توجه به سرمایه های اجتماعی در کشور گفت: در مجموع به سرمایه های اجتماعی کشور خیلی توجه نمی شود، تا جایی که بر اساس آمارها تنها به میزان 30 درصد به سرمایه های اجتماعی توجه می شود.

دکتر الماسی توجه به مقوله آسیب شناسی سرمایه های اجتماعی را مهم دانست و گفت: باید روی این موضوع کار شود.

دکتر قباد محمدی معاون پیشین توسعه و منابع دانشگاه و معاون جدید غذا و داروی دانشگاه نیز در این مراسم گفت: در دوران تصدی معاونت توسعه و منابع دانشگاه برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کردم.

دکتر محمدی با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه در حال حاضر در کشور پیشرو است، بر ضرورت توسعه این معاونت تاکید کرد.
۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۶:۱۶