کلنگ ساخت پردیس دانشگاه علوم پزشکی به زمین زده می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: کلنگ ساخت پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی ماه های آینده به زمین زده می‌شود.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ️فریبرز ایمانی در مراسم تقدیر و معارفه معاونین اجتماعی و توسعه مدیریت و منابع و غذا و داروی دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی طرح های عمرانی و غیرعمرانی زیادی را در نقاط مختلف استان در دست اجرا دارد و قرار است تا پایان امسال و یا نهایتا سال آینده کلنگ ساخت پردیس دانشگاه به زمین زده شود.

دکتر ایمانی گفت: ساخت پردیس دانشگاه یک پروسه چندین ساله خواهد بود و امیدواریم روزی این پروژه به سامان برسد و آغاز آن به یکی از اقدامات شاخص تبدیل شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: موتور محرکه هر دستگاهی نیروی انسانی است و باید از نیروهای متخصص استفاده شود.

دکتر فیض‌الله منصوری معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار کرد: توجه به سرمایه‌های اجتماعی امری ضروری برای قرار گرفتن در مسیر توسعه است.
۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲