دوچرخه سوار جهانگرد ،برای پرستاران رکاب زد

دوچرخه سوار مازندرانی و عضو فدراسیون دوچرخه سواری پس از طی مسیر شهر‌های گیلان، تهران، قم ، اراک و همدان سرانجام به کرمانشاه رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رحمت الله آزاد دوچرخه سوار مازندرانی به مناسبت گرامیداشت روز پرستار با هدف قدردانی و سپاس از زحمات و تلاشهای این قشر زحمتکش و نیز کلیه پزشکان و پاسداران سلامت در سراسر ایران وارد کرمانشاه شد.

وی در بیان هدف خود از این اقدام گفت: بدلیل مسئولیتی که در مقابل جامعه و مردم دارم تصمیم گرفتم به مناسبت گرامیداشت روز پرستار تعدادی از استانهای کشور را رکاب بزنم و شهر به شهر حامل پیام دوستی از طرف جامعه پزشکان و پرستاران عزیز استان مازندران به دیگر استان های کشور باشم.

این عضو فدراسیون دوچرخه سواری اظهار داشت: من به عنوان یک شهروند ایرانی معتقدم که از گروههای خاصی همانند پزشکان ، پرستاران ، هلال احمر و نیروی انتظامی و ... که شبانه روز زحمت می کشند می بایستی علاوه بر برگزاری مراسم و اهدا لوح تقدیر و... به گونه ای خاص و نمادین و حرکتهای ماندگار قدردانی کرد .

وی افزود: در کشورهای دیگر نیز همواره رسم بر این است که برای نشان دادن زحمات و تلاشهای یک قشر خاص با انجام حرکاتی، از آنها قدردانی می شود و من نیز می خواهم با رکاب زدن دوچرخه در این مسیر طولانی ، اهمیت خدمات این قشر عزیز را به شکلی خاص و ویژه نشان داده و از آنان سپاسگزاری کنم.

آزاد قدردانی از پرستاران را مختص به یک روز خاص ندانست و عنوان کرد: از آنجا که پزشکان و پرستاران تسکین دهنده آلام مردم در رنج از بیماری هستند و همانند خانواده دلسوزانه در کنار بیمار هستند این سپاس همواره باید تداوم داشته باشد .

وی با اشاره به مشکلات و سختی های مسیر اظهار داشت: تمام سختی راه را تحمل میکنم تا به مردم عزیز کشور بگویم که همه ما در مقابل یکدیگر مسئولیم خصوصاً جامعه پزشکی و پرستاران عزیز که بطور شبانه روزی جهت کاستن دردها و آلام همنوعان خود از هیچ تلاشی دریغ ندارند .

وی در ادامه مسیر بعدی خود را استان ایلام اعلام کرد و انگیزه انتخاب این مسیر را قدردانی از زحمات پرستاران و پاسداران سلامت مناطق زلزله زده در کمک به درمان مصدومان و نیز دیدن و لمس کردن مشکلات و سختی های مردم این مناطق از نزدیک عنوان کرد.
این دوچرخه سوار مازندرانی مورد استقبال گرم پرسنل روابط عمومی و نیز دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه قرار گرفت و از تلاش وی با اهداء لوح تقدیر از سوی دکتر محمود رضا مرادی رئیس دانشگاه قدردانی شد.

گفتنی است رحمت الله آزاد 58 ساله ساکن آمل استان مازندران است و به عنوان یک طرفدار محیط زیست حدود 30 سال سابقه رکاب زنی به کشورهایی نظیر ایتالیا، تانزانیا، کنیا، اوگاندا، سوریه، ترکمنستان، روسیه، پاکستان و افغانستان برای رساندن پبام صلح و دوستی نیز  بوده است.

۹ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۴۱