دبیر بورد پرستاری کشور از نگاه خوب و هماهنگ مدیریت ارشد دانشگاه به آموزش پرستاری تقدیر کرد

دبیر بورد پرستاری کشور طی دو روز سفر به کرمانشاه از دانشکده های پرستاری کرمانشاه و سنقر کلیایی بازدید کرد .
دکتر محمد علی چراغی نگاه توأم با احترام وارزش مداری به مجموعه پرستاری و حسن تلاش برای بهترشدن راخوش آیند توصیف کرد.
وی با برشمردن برخی عوامل مؤثر در برنامه ریزی همچون عقلانیت ، اخلاقیات،معنویات و زیبا شناختی ، رعایت این عوامل را در مدیریت مهم عنوان کرد.
دکتر چراغی آنگاه به شرح مشاهدات خود در دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی پرداخت و اصلاح چارت سازمانی ،  هرم هیات علمی،ارتقای اساتید، امکانات رفاهی، ورزشی و خوابگاهی را از اولویت های این دانشکده دانست و گفت: دانشجویان این دانشکده با تعصب و احساس رضایت در این دانشکده تحصیل می کنند و با راه اندازی مرکز مهارت های بالینی هم می توان خدمات خوبی به آنان ارائه داد.
وی در خصوص دانشکده پرستاری کرمانشاه نیز به رضایت دانشجویان ارشد ، نگاه رو به آینده و ارتباط خوب  آنان با اساتید اشاره کرد و برخی نیازهای آموزشی تحصیلات تکمیلی را در این دانشکده عنوان کرد.
وی تشکیل و تثبیت مدیریت دانشجویی ، فرهنگی، همخوانی گروه های آموزشی با رشته های تحصیلات تکمیلی را بسیار مهم ارزیابی کرد و بر وجود مکان مناسب به عنوان دفتر دانشکده در بیمارستان ها و پاویون دانشجویان و اساتید تأکید کرد.

در ادامه این نشست که با حضور معاون آموزشی ، رؤسای دانشکده ها و تعدادی از اعضای هیأت علممی برگزار شد رئیس دانشگاه با اشاره به قدمت بالای این دانشکده و توجه کمتر به آموزش پرستاری در آن، علی رغم تمامی کمبودها ، نیروی انسانی و اعضای هیأت علمی  آن را با انگیزه دانست و گفت: همدلی در این دانشکده با توجه به تعداد کم ، توفیقات خوبی بدست آورده است و امید به پیشرفت در این دانشکده قوی است.

دکتر مرادی با اظهار این مطلب که تیم مدیریتی دانشگاه همه مجموعه را با هم می بیند گفت: دانشگاه اولویت را بر رفع مشکلات بخش هایی قرار می دهد که نیازمندی بیشتری دارند.

رئیس دانشگاهدر ادامه برنامه های تیم مدیریتی دانشگاه در خصوص فضای پزشکی ، جذب اعضای هیأت علمی ، امکانات رفاهی و دانشجویی را عنوان کرد و گفت: با شروع احداث دانشکده پرستاری در پردیس دانشگاه به رفع این مشکل جدی در آینده بسیار امیدواریم.

۹ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۲۰