بیمارستان بانگر قلب تپنده سلامت سرپل‌ذهاب است

بیمارستان بانگر سرپل‌ذهاب نزدیک به 2 ماه است که به ارائه خدمات درمانی قلب تپنده سلامت این شهرستان زلزله‌زده محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سرپل‌ذهاب، محمود‌رضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و فریبرز ایمانی معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه به شهرستان زلزله‌زده سرپل‌ذهاب سفر کردند.

براساس این گزارش، رئیس و معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سفر خود به شهرستان سرپل‌ذهاب با بازدید از بیمارستان بانگر ضمن گفت‌وگو با پرسنل و مراجعان روند ارائه خدمات درمانی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

گفتنی است، این بیمارستان شامل بخش‌های اورژانس‌، اتاق عمل‌، دیالیز‌، زایشگاه‌، زنان و زایمان‌، داخلی مردان‌، داخلی زنان‌، اطفال‌، ای.سی.یو و سی.سی.یو است که پس از وقوع زلزله و آسیب بیمارستان شهدای این شهرستان در مدت 12 روز آماده، تجهیز و افتتاح شد و هم‌اکنون قریب به 2 ماه است که به ارائه خدمات درمانی قلب تپنده سلامت سرپل‌ذهاب است.

۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۱۳