مدیر دفتر پرستاری و پرستار برگزیده کشوری:ارتقاء رضایتمندی مردم از خدمات پرستاری در اولویت کاری ما قرار دارد

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه گفت: ارتقاء رضایتمندی مراجعه کنندگان به بیمارستانها از خدمات پرستاری در دستور کار این دفتر قرار دارد.

رضا پورمیرزا کلهری با بیان اینکه تمامی تلاش ما در راستای اهداف معاونت درمان برای اهتمام و تداوم در جهت ارائه مراقبت های پرستاری ادامه دارد گفت: ما در این مسیر با استفاده از برقراری ارتباط مؤثر با دانشکده های پرستاری و پیراپزشکی سعی بر آن داریم علاوه بر استاندارد سازی علمی مراقبت های پرستاری در سطح مراکز درمانی استان به ارتقاء رضایتمندی مراجعه کنندگان به بیمارستانها از خدمات پرستاری و نیز افزایش رضایتمندی شغلی و حرفه ای پرستاران بپردازیم.

وی تشکیل بانک اطلاعات پرستاری استان،مشارکت حرفه ای پرستاران در مراقبت های پرستاری ، استفاده از امکانات بالقوه استان و کلان منطقه سوم کشوری و نیز تعامل کامل با سایر اعضاء تیم درمان ، نظام پزشکی و نظام پرستاری را از دیگر برنامه های خود اعلام کرد.

پورمیرزا کلهری موفق به کسب عنوان "پرستار برگزیده کشوری" در سال 96 شد و در مراسم بزرگداشت روز پرستار با اهداء لوح تقدیر از سوی وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت.

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه  در این مراسم در راستای تقدیر از زحمات پرسنل پرستاری غرب کشور به پاس حماسه امدادرسانی در عملیات زلزله سرپل ذهاب خانم ها زهرا اسماعیلی ، فاطمه مرادبیگی ، فروزان پیام، الهه قنبری ،اکرم عزیزی و سمیرا کریم زاد به عنوان پرستاران نمونه کشور به نمایندگی ازکل پرستاران و کادر مربوطه توسط وزیر بهداشت و معاونت پرستاری مورد تشویق قرار گرفتند.

شایان ذکر است پورمیرزا کلهری کارشناس ارشد پرستاری و دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی است که 10 سال به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی فعالیت نموده و بیش از 13 سال در بخش های مختلف درمانی دارای سوابق کار بالینی پرستاری است.

jj

۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۶