فراخوان اجاره یک باب ساختمان برای کاربری بهداشتی، درمانی در کرمانشاه

فراخوان اجاره یک باب ساختمان با اولویت کاربری بهداشتی، درمانی توسط دانشگاه در نشریات استانی منتشر شد.
معاون امور درمان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد نسبت به اجاره ساختمانی با گنجایش بیش از 30  مطب که هر مطب دارای یک اتاق معاینه ، سالن انتظار مناسب ، سرویس بهداشتی، یک اتاق برای تزریقات و پانسمان و سایر خدمات پزشکی و واحد آبدارخانه باشد اقدام نماید.
دکتر بهمن روشنی اظهار داشت: کلیه مالکانی که تصمیم به اجاره ملک خود به این دانشگاه را دارند می توانند حداکثر تا روز شنبه 21 بهمن ماه با اعلام شرایط و مشخصات ملک خود به آدرس کرمانشاه ، بلوار شهید بهشتی ،ساختمان شماره 1 ستاد دانشگاه دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی مراجعه نمایند.
وی با تاکید بر اینکه محدوده ساختمان مذکور می بایستی از بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به سمت جنوب شهر باشد ، مجهز بودن به آسانسور نفر و بیماربر (حداقل دو آسانسور )،ورودی مناسب جهت معلولین (ویلچر و ...)، سیستم گرمایش و سرمایش مناسب و مورد تأیید کارشناسان فنی،پارکینگ مناسب و کافی ، انشعابات آب ، برق ، گاز و تلفن را از جمله مشخصات ساختمان مورد نظر دانست.
دکتر روشنی با بیان اینکه این ساختمان باید دارای آئین نامه 2800 مقررات ملی ساختمان و مورد تأیید کارشناسان فنی ساختمان باشد گفت : این مکان می بایست در معابر اصلی بوده و امکان دسترسی آسان برای مراجعین مقدور باشد.
وی اضافه کرد: ساختمان موردنظر علاوه بر فضای مطب باید دارای فضای فیزیکی مناسب برای راه اندازی واحدهای پارا کلینیک باشد و دارای سیستم اطفاء حریق و سایر موارد ایمنی ساختمان بوده و فضای مشاعات ساختمان از قبیل راه پله و پاگرد نیز مورد تأیید کارشناسان فنی باشد.
۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۶:۰۱