گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت گرامی داشت دهه مبارکه فجر از غار آوازا بازدید بعمل آوردند.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت گرامی داشت دهه مبارکه فجر از غار آوازا  بازدید بعمل آوردند.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ,کوهنوردی در کوه پرآو از مسیر نجوبران با توجه به وضعیت هواشناسی و تعداد شرکت کنندگان می باشد داوطلبین می توانندبامسئولیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند. زمان و مکان حرکت:اذان صبح روز جمعه تاریخ 1396/11/27 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. آدرس کانال:koh1111@

گزارش برنامه :

با عنایت به گرامی داشت سی و نهمین سالگرد دهه مبارکه فجر،گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه بازدید از غار آوازا را در دستور کار داشت که در روز جمعه تاریخ 1396/11/13 عملیاتی گردید.شرکت کنندگان برنامه دوازده نفر بودند که ساعت هفت و نیم از ساختمان شماره یک دانشگاه به سمت روستای چشمه سهراب (جاده بیستون –سنقر) حرکت کردند طرف مقابل جاده در روستای چشمه سهراب به دامنه کوه می رسیم که متشکل از غار های گوناگونی می باشد و از همین ناحیه کوهپیمایی گروه کوهنوردی شروع شد بعد از بیست دقیقه کوهپیمایی به محله غار آوازا رسیدند با حمایت طناب وارد راهرو غار شدند بدنبال صعود از پلکان ورودی از حیاط وغارهای باستانی  مجاور آن بازدید نمودند.

غار آوزا:

از غارهای باستانی كشور می باشد و در گذشته محل زندگی و سکونت غارنشینان بوده است. مشاهده و بررسی انتخاب محل آب انبار و شیوه انتقال آب سقف اتاقهای غار، که حاصل فصل های بارندگی است، از شاهکارهای معماری غار است.

لازم به یادآوردی است صخره های دامنه های مجاور این غار مملو از مسیرهای سنگ نوردی است که بوسیله اساتید محترم و مجرب ایجاد شده است.

مسیرهای فوق به رویت کوهنوردان دانشگاه رسید و مقرر گردید چندین برنامه تمرین سنگ نوردی برنامه های آتی در این مکان برگزار گردد.

در پایان برنامه بازدید کوهنوردان ،ناهار را در یکی از رستوران های اطراف طاقبستان صرف گردید.

در پایان برنامه کوهنوردان یادشده به طرف ساختمان دانشگاه حرکت کردندو به حمد خدا برنامه بدون مشکلی خاتمه یافت.

و اینکه به پاس گرامی داشت این دهه مبارکه جوایزی برای داوطلبین منظور گردیده که مقرر گردید روز شنبه هدایای مربوطه خریداری و تحویل بزرگواران گردد.

آدرس کانال:koh1111@

۱۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۸:۴۵