پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ایام فاطمیه و دهه فجر

رئیس دانشگاه در پیامی ضمن تسلیت ایام فاطمیه، آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

به نام خدا

دهه مبارک فجر ، یادآور روزهایی ماندگار در تاریخ ملت ایران است ؛ انقلاب بزرگی که امام امت ، آن را رهبری کرده و با تکیه بر مردم به پیروزی رسانید.

انقلاب اسلامی ایران در حالی وارد چهلمین سال عمر خود می شود، که مردم میهن می کوشند تا قله های دانش و توسعه را فتح کرده و در کنار یکدیگر برای پیشرفت و تعالی آن ، همدلانه تلاش کنند.

امسال ، همزمانی دهه فجر با ایام فاطمیه ، بستر مناسبی را برای ارائه پیام معنوی انقلاب اسلامی فراهم کرده است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه ، فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی را به مردم شریف کشور عزیزمان تبریک می گویم و به روان پاک بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران ، تمامی شهدا و ایثارگران گرانقدر دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درود می فرستم.

دکتر محمود رضا مرادی

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳