تلاش دانشگاه برای راه اندازی جراحی مغز و اعصاب در اسلام آباد غرب / اختصاص ۵ میلیارد ریال برای تامین تجهیزات مورد نیاز

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی از تلاش در راه اندازی جراحی مغز و اعصاب در شهرستان اسلام آباد غرب خبر داد.

دکتر تورج شیرزادیان در جلسه شورای سیاست گذاری این حوزه گفت: جهت رفاه حال مردم استان و بهرمندمی مردم شهرستان اسلام آباد غرب از خدمات نوروسرجری و کاهش مراجعات مردم منطقه به مرکز استان؛ تا سقف ۵ میلیارد ریال تجهیزات تخصصی جهت راه اندازی این بخش به بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان اعتبار اختصاص داده شده است.

وی در ادامه اظهار داشت:  ۲۰۰ میلیارد ریال برای خریداری دو دستگاه شتاب دهنده خطی جهت فعالیت در بخش در دست ساخت رادیوتراپی و سرطان دانشگاه به عنوان یک مرکز منحصر بفرد در غرب کشور اعتبار اختصاص داده شده است.

دکتر شیرزادیان افزود: پس از هماهنگی با گروه انکولوژی و رادیو تراپی دانشگاه مقدمات خریداری این تجهیزات و ارتقاء بخش رادیوتراپی استان از جمله دیگر اقداماتی است که در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

دکتر شیرزادیان همچنین از اختصاص ۱۵ میلیارد ریال تجهیزات تخصصی جهت ارتقاء کیفی و کمی و تجهیزات مورد نیاز گروه جراحی مغز و اعصاب مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) نیز خبرداد .

وی همچنین با بیان اینکه پس از طی مراحل قانونی کار خریداری یک دستگاه PET- CT-SCAN برای استان کرمانشاه به عنوان مرکزیت غرب کشور در دستور کار جدی دانشگاه قرار دارد گفت:کلیات آن  پیشتر مورد تایید وزارت متبوع قرار گرفته و جهت راه اندازی این بخش ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است .

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم برگزاری این شورا که با مشارکت فعال رئیس دانشگاه ، معاونین ، مدیران گروههای آموزشی ، روسای مراکز ، متخصصین ، نهادهای نظارتی و حقوقی دانشگاه برگزار میشود شاهد توفیقات روز افزون حوزه تجهیزات پزشکی استان باشیم.

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۰