اتصال 13مرکز دانشگاهی به اینترنت از طریق فیبر نوری در دو سال اخیر

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: طی سالهای 95 و96 با همکاری شرکت مخابرات 13 مرکز از مراکز دانشگاه به فیبر نوری وصل شدند و تنها تعداد محدودی از طریق وایرلس به اینترنت متصل هستند که در جریان اتصال از طریق فیبر نوری است.

سرکو یعقوبی با بیان اینکه هیچ سازمانی در قطب غرب کشور به اندازه دانشگاه علوم پزشکی گسترده نیست گفت: وجود مراکز متعددی در نقاط مختلف بر سختی کار افزوده است.

وی با اشاره به راه اندازی میز آنلاین خدمت گفت: با این اقدام مردم بدون حضور فیزیکی تنها با نوشتن نامه پیگیر موضوع شده و جواب می گیرند.

یعقوبی در ادامه به سیستم جواب دهی آزمایشگاه مرکزی به صورت اینترنتی نیز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه مدتی است سیستم نوبت دهی در پاوه و روانسر فعال شده و در این مدت قطعی نداشته ایم گفت: انتقادهای مردم به نوبت ها به دلیل شفافیت نوبت دهی بوده یعنی نوبت روزانه با کد رهگیری و کارت ملی و بر اساس ظرفیت داده می شود.

مدیر فناوری و اطلاعات دانشگاه از فعال شدن سیستم نوبت دهی اینترنتی برای 6 مرکز دیگر تا پایان سال نیز خبر داد.

وی در پایان گفت: 290 مرکز از 970 مرا کز تابعه موجود در استان نیز که شامل مراکز بهداشتی ، خانه بهداشت ها و پایگاه های سلامت است به شبکه شمس ( شبکه ملی سلامت) وصل هستند و مابقی نیز طی 4 ماه آینده وصل خواهند شد.

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۲۹