رئیس دانشگاه: بیش از ۲۲۰۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران دردانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول خدمت هستند

گردهمایی فرزندان شهدا و ایثارگر شاغل در دانشگاه علوم پزشکی صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه و مدیران دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست ،ضمن تبریک دهه مبارکه فجر و تسلیت ایام فاطمیه ،با بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان اعلام کرد که بیش از ۲۲۰۰ نفر از اعضای خانواده شهدا و ایثارگران در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول خدمت و حدود ۶۴۰ نفر در دانشگاه در حال تحصیل هستند.
دکتر محمود رضا مرادی با بیان جانفشانی شهدا و ایثارگران برای مملکت ، بالاترین امتیاز آنها در جامعه را حفظ حرمت آنها دانست و گفت:ما وظیفه داریم به توقعات و خواسته های آنان به عنوان کسانی که تداوم دهنده فرهنگ ایثار هستند اهمیت دهیم و درد و رنج و روحیات انها را درک کنیم.
وی به نقش بسیار مهم ایثارگران و رزمندگان در پیروزی انقلاب وتداوم آن اشاره کرد و گفت: هم اینک تعدادی ازخوشنام ترین مدیران دانشگاه از فرزندان شهدا یا برادران و خانواده شهدا هستند که باید بیشتر از هم صنفان خود به ارایه خدمت صادقانه اشتغال داشته باشند ، فعالیت های علمی را مدنظر قرار دهند و با تقویت خود در راستای اهداف سازمان به درستی خدمت کنند و خوشنام باشند.
دکتر مرادی خلاقیت و نوآوری را لازمه فعالیت این عزیزان دانست و اظهار داشت آنها باید به سازمان کمک کنند و با رعایت اصول مربوطه در کنار رفتار حرفه ای، حس نقادی داشته و مسوولین را نقد و راهنمایی نمایند.

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۷