کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز برگزار شد

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه از برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در سالن اجتماعات این معاونت خبرداد.
الهه صادقی گفت: این کارگاه آموزشی صبح امروز به مدت 2 روز با هدف پیشگیری و کاهش رفتارهای پر خطر در نوجوانان و جوانان، با حضور کارشناس مسئولان سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس شهرستانهای تابعه برگزار شد.

وی به عنوان یکی از مدرسین این کارگاه افزود: اپیدمیولوژی HIV/AIDS و آموزش روش های نوین پیشگیری و کنترل آن،پیشگیری از سوء مصرف موادمحرک، بهداشت جسمی و روانی دوران بلوغ و نقش واهمیت تغذیه سالم و ورزش در دوران بلوغ از مباحثی بود که در این کارگاه آموزشی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

شایان ذکر است  علی کماسی کارشناس  پیشگیری ومبارزه با بیماریهای واگیر،  نسرین برخوردار  کارشناس ارشد سلامت روان ، سماء گل محمدی  کارشناس تغذیه و  ناهید جلیلیان کارشناس سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس از دیگر مدرسین این کارگاه آموزشی می باشند.

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴