دکتر رضا منصوری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین منصوب شد/ تقدیر از دکتر علی کریمی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه ، دکتر رضا منصوری بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین منصوب شد.
وی متولد سال ۱۳۵۱ در شهرستان سرپل ذهاب ، فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۷۶ و دانش آموخته جراحی عمومی در سال ۹۳ از دانشگاه علوم پزشکی همدان می باشد.
از سوابق کاری دکتر منصوری می توان به ریاست مرکز بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب به مدت ۲ سال و ریاست بیمارستان شهداء این شهرستان اشاره کرد.
گفتنی است پیشتر دکتر علی کریمی مسئولیت فوق را عهده دار بوده است.
دکتر مرادی همچنین با ارسال لوح تقدیری بدین شرح از زحمات دکتر علی کریمی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

جناب آقای دکتر علی کریمی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی
سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۰۵