معاون اجتماعی دانشگاه :برای تامین سلامت جامعه به همکاری بین‌بخشی نیاز داریم

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برای تامین سلامت جامعه به همکاری بین بخشی نیاز داریم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر فیض الله منصوری در کارگاه پیام گذاران سلامت استان کرمانشاه که امروز(15 بهمن) با حضور جمعی از کارشناسان دستگاه های مرتبط با امر سلامت برگزار شد، با بیان اینکه طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی سلامت به معنای وضعیت رفاه کامل جسمی، اجتماعی و روانی و نه تنها نبود بیماری و معلولیت است، اظهار کرد: تامین سلامت به عوامل مختلف محیطی و فردی بستگی دارد.
وی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته، وضعیت اجتماعی اقتصادی 50 درصد، اقدامات وزارت بهداشت و درمان 25 درصد، عوامل ژنتیکی 15 درصد و محیط طبیعی 10 درصد بر سلامت افراد و جامعه نقش دارند.
دکتر منصوری سطح درآمد، اشتغال، مسکن، آموزش، تکامل دوران کودکی، امنیت غذایی و ... را نیز از عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ذکر کرد.
دکتر منصوری با بیان اینکه وظیفه وزارت بهداشت و درمان تامین و ارتقای سطح سلامت است، گفت: حداکثر نقشی که این وزارت می تواند در مقوله سلامت داشته باشد، 25 درصد است.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تامین سلامت یک وظیفه همگانی است، گفت: برای تامین سلامت جامعه به همکاری بین بخشی نیاز داریم.
وی به شکل گیری معاونت اجتماعی در وزات بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: ماموریت اصلی این معاونت جلب مشارکت مردم و همکاری بین بخشی برای ارتقای سلامت است.
دکتر منصوری در پایان گفت: امیدواریم شعار "همه برای سلامت- عدالت برای همه" که لازمه آن اتخاذ راهکاری مشارکتی است در جامعه ما محقق شود.
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۲۴