تقدیر از فعالان غذا و دارو در شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فعالان غذا و دارو در شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه تقدیر کرد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: به پاس فعالیتهای ارزنده در امر آموزش و در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو و ارتقاء سلامت مصرف کنندگان از کارشناسان فعال در حوزه غذا در شبکه های بهداشت و درمان استان کرمانشاه  تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: کارشناسان رابط معاونت غذا و دارو در شبکه های بهداشت و درمان همیشه همراه معاونت غذا و دارو بوده اند و همواره در پیشبرد برنامه‌ها و اهداف حوزه غذا نقش مهمی ایفا کرده اند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: باید ساختاری در شبکه های بهداشت و درمان ایجاد شود تا روند همکاری با معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تسهیل شود.

گفتنی است در این برنامه از آقایان ، مهندس ایرج جودان ( شبکه جوانرود ) ،مسعود کلهر ( شبکه کنگاور ) ،رضامحمدی ( شبکه سرپل ذهاب) ،عباس باشتین ( شبکه دالاهو ) ،لایق پیری نژاد ( شبکه پاوه )، صادق شهبازی ( شبکه سنقر ) و خانم  ها فرشته نیک پی ( شبکه صحنه )  و فرزانه جوزی ( شبکه هرسین ) تقدیر شد.
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶