معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه : 9 روز دیگر به پایان مهلت شرکت در جشنواره بین‌المللی سیمرغ باقی مانده است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 9 روز دیگر به پایان مهلت برای ثبت‌نام و ارسال آثار با شعار‌«سالم زیستن، هنر است»، به جشنواره بین‌المللی سیمرغ باقی مانده است.

دکتر محمد‌رضا غلامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: جشنواره بین‌المللی سیمرغ به عنوان نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در بخش‌های تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی با شعار سالم زیستن، هنر است، برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این جشنواره بهار سال آینده در تهران برگزار می‌شود، اضافه کرد: مهلت‌ ثبت‌نام و ارسال آثار از 10 آبان‌ماه الی 25 بهمن‌ماه جاری اعلام شده، لذا تنها 9 روز دیگر به پایان مهلت در این جشنواره باقی مانده است.

وی با اشاره به سه بخش ذکر شده این جشنواره در فراخوان منتشر شده، ادامه داد: بخش‌«آزاد» این جشنواره ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ علوم پزشکی، "بخش فرهنگ سلامت" ویژه دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور و بخش"بین‌الملل" ویژه دانشجویان سراسر جهان است.

دکتر غلامی افزود: دبیرخانه جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با برگزاری کلاس‌های فرهنگی و هنری همزمان با شروع ثبت‌نام و فراخوان جشنواره به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۶:۰۷