بزودی دو روستای سالم در شهرستان کنگاور معرفی می شوند

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور از اجرای عملیات ساخت روستای سالم در 2 روستای این شهرستان خبر داد.

دکتر داریوش خزایی با بیان این مطلب گفت:عملیات ساخت روستای سالم در ۲ روستای رحمت آباد و رستم آباد با ۸۵ درصد پیشرفت در دست اجراست و به زودی این دو روستا به عنوان روستای سالم معرفی می شوند

وی که صبح امروز در نشست پایش این شهرستان سخن می گفت ازتجهیز ۲ واحد دندانپزشکی جهت ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به گروه های هدف به ویژه روستاییان در قالب طرح تحول سلامت در این شهرستان نیز خبرداد.

دکتر خزایی در ادامه گفت: پروژه های عمرانی همچون مرکز خدمات جامع سلامت روستایی فش با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان ، پایگاه سلامت شماره ۲ ضمیمه شهری با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان و خانه پزشک مرکز خدمات جامع سلامت دهلر با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان در حوزه بهداشت آماده افتتاح هستند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور اظهار داشت: دانش آموزان ۶ تا ۱۴ سال از نظر وارنیش فلوراید در ماه های مهر و آبان سال ۹۵ و ۹۶ تحت پوشش ۱۰۰ درصدی قرار گرفته اند.

وی همچنین افزود: با همکاری متقابل با آموزش و پرورش ۷۰ درصد بوفه های مدارس شهر ساماندهی شده و ۹۰۰۰ نفر تا پایان دی ماه تحت آموزش های بهداشت قرار گرفته اند.

دکتر خزایی اجرای برنامه های ایراپن ، سفیران سلامت ، برنامه ملی خود مراقبتی در سطح کلیه واحد ها ، جذب مراقبین سلامت ، تکمیل چارت PHC شهری و ارتقای کمی و کیفی خدمات بهداشتی را از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان برشمرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید چمران کنگاور با ۷۰ تخت مصوب و ۶۳ تخت فعال و یک کلینیک تخصصی در حال ارائه خدمت می باشد.

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸