فرماندار شهرستان کنگاور: امید به زندگی در جامعه افزایش یافته و این چکیده فعالیت حوزه سلامت است

فرماندار شهرستان کنگاور صبح امروز در نشست پایش این شهرستان گفت: امید به زندگی در جامعه افزایش یافته و این چکیده فعالیت حوزه سلامت است.

دکتر علیرضا ایزدی ضمن تقدیر از عملکرد حوزه بهداشت ودرمان اظهار داشت:امروز شاهد تحولی عظیم در حوزه سلامت هستیم و این مرهون تلاش جهادگران عرصه سلامت است .

وی گفت: من لقب جهادگر را برای تلاشگران حوزه سلامت بسیار برازنده میدانم چرا که به رغم تلاش های بسیار و اقدامات ارزنده و وسیع ؛ عموما مورد اتهام واقع شده و دیده نشده اند.

فرماندار شهرستان کنگاور افزایش تعداد داروخانه های شبانه روزی در سطح شهر ، استقرار پایگاه فوریتهای پزشکی در مسیر کنگاور به فش و کنگاور به قارلق و گودین و احداث دانشکده پرستاری و مامایی را از جمله خواسته های مردم این شهرستان برشمرد.

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۴۹