رئیس دانشگاه علوم پزشکی : شهرستان کنگاور به دلیل موقعیت جغرافیایی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی صبح امروز در نشست پایش شهرستان کنگاور بر توجه ویژه به این شهرستان به دلیل قرار گیری در موقعیت جغرافیایی خاص تأکید کرد و گفت: شهرستان کنگاور با توجه به ورودی بودن شرق استان ، مرکزیت داشتن چندین شهرستان و نزدیکی به گردنه ها و جاده های پر خطر باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

دکتر مرادی با بیان اینکه باید از پتانسیل خیرین استفاده شود افزود: ما از خیرین خواستاریم در شهرستان کنگاور نیز پای کار باشند و برای توسعه حوزه سلامت این شهرستان همت کنند.

وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداشت و درمان به تنهایی ۲۵ درصد قادر به حل معضلات می باشد و ۷۵ درصد مابقی به مولفه های تاثیر گذار و همکاری سازمان های دیگر بستگی دارد.

رئیس دانشگاه، این شهرستان را از جمله شهرستان هایی دانست که تمامی مسئولین آن در پیشبرد اهداف سلامت هم صدا و هم گام هستند.

وی توصیفات خوب مطرح شده از وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان را در جلسه مذکور بسیار دلگرم کننده دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم در توسعه و پیشرفت روز افزون حوزه سلامت شهرستان کنگاور گام برداریم.

ددد

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸