فراخوان طراحی دکوراسیون داخلی و تاسیسات مهمانسرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه

بسمه تعالی

فراخوان طراحی دکوراسیون داخلی و تاسیسات الکتریکی و مکانیکی مهمانسرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه

بدینوسیله به اطلاع میرساند دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در نظر دارد طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی مهمانسرای سلامت را به اشخاص حقیقی یا حقوقی واگذار نماید.
لذا از علاقه مندان دعوت می گردد جهت بازدید و دریافت اطلاعات بیشتر از ساعت 9 الی 14 لغایت 10 روز پس از تاریخ نشر به واحد مدیریت مهمانسرا واقع در کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، مهمانسرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه مراجعه یا با شماره تلفن 38370206-083 تماس حاصل فرمایند.
لازم به ذکر است ارائه طرح ها هیچگونه تعهدی نسبت به عقد قرارداد ایجاد ننموده و دانشگاه در قبول یا رد آنها مختار می باشد.
بدیهی است پس از انتخاب طرح برگزیده بقیه طرح ها بر صاحبان آنها مسترد خواهد شد .
اهداف طرح :
1- ارائه طرح های جدید، ایده های نوآورانه ، اجرایی با آنالیز قیمت در حداقل سه طرح به صورت مجزا
2- طراحی و استفاده از مصالح و تجهیزات داخلی جهت سهولت در تهیه ، اجرا و حمایت از تولیدکنندگان داخلی
3- استفاده از تجهیزات الکتریکی در جهت بهینه سازی مصرف انرژی
ارائه طرح ها به صورت پرینت رنگی در اندازه A3 همراه با فایل JPG داخل پاکت ممهور شده می باشد.
تاریخ ارائه طرح ها :
شرکت کنندگان می توانند طرح ها و آنالیز قیمت پیشنهادی را لغایت پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 2/12/1396 به آدرس: کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی، ساختمان شماره یک، واحد حراست تحویل نمایند.

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴