مشاور وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه ایران: امکانات و تجهیزات سم پاشی 300 هزار متر مربع از مناطق زلزله زده فراهم است

مشاور وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه ایران طی بازدیدی از مناطق زلزله زده ، از فراهم کردن امکانات و تجهیزات مورد نیاز به همراه اکیپ لازم جهت سم پاشی 300 هزار متر مربع از مناطق زلزله زده از سوی دانشگاه ایران خبر داد.

دکتر ناصری پور با بیان اینکه این سم پاشی برای پیشگیری از شیوع بیماریهای واگیر می باشد در ادامه گفت: به زودی برخی اقلام ضروری و مورد نیاز معاونت بهداشتی استان در مناطق زلزله زده نیز جهت رفاه حال این زلزله زدگان وگروه های  آسیب پذیر به ویژه زنان و کودکان تهیه و توسط این معاونت در این مناطق توزیع خواهد شد.

گفتنی است این  بازدید روز گذشته با همراهی دکتر فربد عبادی آذر معاون بهداشتی دانشگاه ایران و مسئولان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با هدف نظارت بر وضعیت بهداشتی و اقدامات انجام شده و بررسی کمبودها و امکانات مورد نیاز در این مناطق صورت گرفت.

همچنین بررسی روند فعالیت تیم های بهداشتی درمانی که به صورت داوطلبانه از دانشگاه ایران برای ارائه خدمت و کمک به زلزله زدگان به مناطق زلزله زده اعزام شده بودند از دیگر اهداف این بازدید بود.

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵