«مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی از موفقیت 14 نفر از اعضای هیأت علمی این دانشگاه با بیشترین شاخص H-Index  در رشته‌های تخصصی خبر داد.»

دکتر فاطمه رجعتی در خصوص موفقیت این اعضای هیأت علمی گفت: 14 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه 5% برتر کشور در رشته های تخصصی بر اساس معیار H-Index بانک اطلاعاتی Scopus به دست آورده‌اند.

وی افزود: این اعضای هیأت علمی، از دانشکده‌های پزشکی، بهداشت، علوم تغذیه و صنایع غذایی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی بوده‌اند.

ایشان ضمن تبریک این دستاورد مهم پژوهشی به اعضای محترم هیأت علمی و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی، برای کلیه پژوهشگران و محققین دانشگاه آرزوی موفقیت روزافزون کردند.

۲ مرداد ۱۳۹۸ ۱۵:۰۱

۲ مرداد ۱۳۹۸ ۱۵:۰۱درخشش اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کسب رتبه‌های برتر h-index کشوری