سفر زیارتی_تفریحی مشهد مقدس ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

سفر زیارتی_تفریحی مشهد مقدس ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه و خانواده محترم انان با حضور111 نفر شامل 51 خانواده به مدت سه روز و سه شب از 18 بهمن لغایت 21 بهمن سال 1396 برگزار گردید

این کاروان بعد ازظهر روز چهارشنبه وارد فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد شدند و به وسیله سرویس ایاب و ذهاب که قبلا هماهنگ شده بود به هتل سی نور مشهد برای اقامت منتقل گردیدند. همسفران درشب اول اقامت در هتل پس از صرف شام و پذیرایی به حرم مطهر جهت زیارت دسته جمعی مشرف شدند.

در صبح روز دوم سفر، ضمن خوشامدگویی جناب آقای دکتر رضا علی بخشی دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین افشار نجفی ریاست محترم نهاد رهبری دانشگاه در برنامه افتتاحیه،نشست معرفتی  اساتید محترم و خانواده های گرانقدر آنان با حضور حجت الاسلام والمسلمین روحبخش برگزار گردید. بعد از این برنامه خانواده ها برای زیارت گروهی و اقامه نماز ظهر و عصر به حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف شدند سپس پس از بازگشت از حرم مطهر و صرف ناهار در بعد از ظهر آن روز برای بازدید از فرهنگسرای موضوعی "زیارت" مشهد مقدس آماده و عازم شدند و بعد از این برنامه و صرف شام،برنامه اختیاری برای تشرف به حرم مطهر برای اساتید قرار داده شد.

در صبح روز سوم سفر،نشست معرفتی اساتید و خانواده های آنان  با عنوان " مدیریت روابط در خانواده وایجاد فضای سالم و آثار آن بر رشد فرزندان" با حضور استاد دکتر حبشی برگزار گردید و پس از این برنامه زیارت گروهی حرم  با حضور ایشان و اساتید محترم و خواندن گروهی زیارت امین الله در صحن جامع رضوی انجام گردید . در بعد از ظهر این روز برنامه تفریحی و مهیج مجموعه موج های خروشان برای اساتید و خانواده های آن هماهنگ و تدارک دیده شد. بدین ترتیب سومین روز برنامه گروهی این سفر با محتوایی خاطره انگیز  پایان یافت.
بعد ازظهر روز شنبه مورخ  21 بهمن 1396 پس از صرف ناهار،هدایایی جهت یادبود سفر زیارتی تفریحی مشهد مقدس به خانواده های اساتید از طرف نهاد رهبری دانشگاه، تقدیم شد و بعد از آن همسفران می بایست با هواپیما به کرمانشاه باز می گشتند، در ننتیجه هتل را به مقصد فرودگاه ترک کردند. با عزیمت کاروان  بوسیله اتوبوس به فرودگاه، این سفر معنوی و تفریحی همراه با کوله باری از خاطره به سلامت به پایان رسید

سفر

۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹