اطلاعیه ویژه کارکنان

با توجه به اینکه به روزرسانی سامانه ارزشیابی پرسنلی موجب غیرفعال شدن گزینه" بازیابی کلمه عبور" گردیده است لذا کلیه همکاران واحدهای تابعه دانشگاه می توانند در صورت فراموشی نام کاربری و کلمه عبور ، به منظور ورود به پنل ارزشیابی پرسنلی و فیش حقوقی، به رابطین ارزشیابی واحد مربوطه مراجعه نمایند .

همچنین همکاران ستاد دانشگاه نیز بدین منظور می بایستی به واحد آموزش آقای بهرامی با شماره تماس38392932-083  یا واحد دریافت پرداخت خانم کهریزی با شماره تماس 38358866-083 مراجعه کنند.

لازم به ذکر است کاربران می بایست بعد از ورود به پنل کاربری خود از آدرس http://estipend.kums.ac.ir:81/ در قسمت "تنظیمات کاربری" شماره همراه خود را تایید و نیز یک سوال امنیتی تعریف و پاسخ دهند.این اطلاعات در صورت فراموشی رمز عبور به منظور بازیابی مورد نیاز است. خواهشمند است در حفظ ونگهداری اطلاعات مذکور دقت کافی صورت پذیرد لذا عواقب هر گونه سوء استفاده از داده های پرسنلی به عهده خود شخص می باشد.