گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اواخر بهمن ماه ،روز بهاری همراه با ترنم باران در قله فرخ شاد سپری نمودند.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اواخر بهمن ماه ،روز بهاری همراه با ترنم باران  در قله فرخ شاد سپری نمودند.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، صعود قله بیستون زا می باشد داوطلبین می توانندبامسئولیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند. زمان و مکان حرکت:اذان صبح روز جمعه تاریخ 1396/12/11 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. آدرس کانال :KOh1111@

در حسرت موجم باران کفافم نیست     درمان دردم باران نم نم نیست

با عنایت به اعلام سامانه باران­زا از سوی اداره هواشناسی ،گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه صعود به قله فرخ شاد را در دستور کار قرار داد و طبق روال معمول  گروه مذکور پس از اقامه نماز صبح روزجمعه (تاریخ 1396/11/27) به سمت پارک کوهستان حرکت کردند. کوهپیمایی از پارک کوهستان همراه با ترنم باران  شروع شد هوای دل انگیز و بهاری بود تعداد شرکت کنندگان هشت نفر بودند که به اتفاق به قله رفتند پس از تهیه تصویر یادگاری بر قله  مسیر بازگشت را دنبال نمودند در مسیر کوهپیمایی گروه های مختلفی مشاهده می شد که نشانه از شوق به ورزش وسالم زندگی کردن می باشد  امیدواریم که همه سلامت باشند و بتوانند به هر طریق ممکن ورزش دوست و ورزشکار باشند.

برنامه در ساعت 10 صبح بدون مشکل خاصی خاتمه یافت.

آدرس کانال :koh1111@

۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۶:۳۵