نشست اعضای دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه با مدیران آموزش وپرورش

نشست  اعضای دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه با مدیران آموزش وپرورش با هدف همکاری در زمینه ارتقای آموزش های سلامت محور تشکیل شد.

در این جلسه دکتر بیگلری رییس دبیرخانه  گفت با آغاز سال تحصیلی جدید خروجی دوره های آموزشی که جهت دبیران در مدارس برگزار شد را شاهد خواهیم بود که مسلما در پیشرفت ابعاد پرورشی دانش آموزان موثر است.

وی افزود با بازگشایی مدارس در مهر ماه دانش آموزان خروجی این آموزشها وتاثیرآن بر آموزگاران وانتقال مفاهیم به دانش اموزان را خواهیم داشت .

دکتر محمدی معاون تربیت بدنی آموزش وپرورش استان نیز  با تاکید بر اینکه هدف ارتقائ چندین سطح از مهارت های در دانش اموزان است و این عزیزان نباید تک بعدی عمل کنند گفت  همه ابعاد زندگی شامل ورزش ، ارتباطات اجتماعی ، توانمندی سازی در مقابل آسیب های اجتماعی ورزش بهداشت وهنر و.....  بایستی در دانش آموزان نمود داشته باشد.

با بررسی وتحلیل های مختلفی در زمینه  وجود کلاسهای کنکور انجام داده ایم که مشخص شد چنانچه ظرفیت دانشگاهها در استان

افزایش یابد در افزایش پذیرش و نهایتا کاهش استرس دانش آموزان موثر است.

در خاتمه این نشست از دکتر بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه و کارشناسان این حوزه که در جهت برگزاری کارگاههای آموزشی  همکاری کردند تقدیر به عمل آمد.